Loading...

PORTFOLIO

Zeilmakerij Brouwers levert aan verschillende sectoren, van boten tot vrachtwagens en van seriematige producten tot eenmalige projecten. Elke sector kent zijn eigen materialen en technieken, waar we goed van op de hoogte zijn. We weten welke materialen voor welke doeleinden geschikt zijn en we zullen u hierin altijd het juiste adviseren. In ons portfolio zijn verschillende afgeronde projecten te zien. Mocht u vragen hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor u, neem dan contact met ons op!

AFGERONDE PROJECTEN

veranda doek
veranda doek

Tuinhuisjes en prieeltjes zijn in bijna geen enkele tuin meer weg te denken. Om hier nu het hele jaar door gebruik van te kunnen maken hebben wij hiervoor diverse opties bedacht om dit eenvoudig af te sluiten.

Beschermdoek terreinauto
Beschermdoek terreinauto

In de zomer is het heerlijk terreinrijden in een open auto, maar helaas is het niet altijd mooi weer. deze auto is voorzien van een op maat gemaakt doek, zodat er ook in het najaar met wat extra comfort gereden kan worden.

Transportzeil
Transportzeil

Bij het transporteren van de boot wil je zoveel mogelijk het vuil buiten de boot houden, deze klant heeft voor een transportzeil gekozen wat aan de voorkant en achterkant open is, zodat de rijwind er aan de achterkant van de boot weer uit kan.

Wintertent
Wintertent

Boten buiten de winterstalling hebben ’s winters veel te verduren. Met een wintertent op maat wordt de boot optimaal beschermd. De afbeelding is een exemplaar om de boot volledig af te sluiten, tegen de condens zijn er afgedekte ventilatie-openingen aangebracht.

Luifel VW T2 bus
Luifel VW T2 bus

Reclamebureau Facemakers heeft deze bus voorzien van reclame, het enige wat nog ontbrak voor de verkopers van Weleda was een luifel, Deze luifel is door ons zo gemaakt dat het frame eenvoudig is in te schuiven en daarom ook nog achter in de bus past.

Schuifzeilen aanhanger
Schuifzeilen aanhanger

Rijschool Argus verzorgt rijlessen voor het tractor rijbewijs, onze klant was op zoek naar duidelijke reclame. Het ontwerp van de zeilen en de assemblage is geheel door ons verzorgd.

Partytent
Partytent

Cafe de Sluys vierde onlangs hun 20 jarig jubileum. Om tijdelijk wat extra ruimte te creëren werd er besloten om een gedeelte van onze tent op te bouwen voor het Cafe.

Elevator mat
Elevator mat

De elevator mat van MTS Vermue was aan vervanging toe, het was hierbij van belang dat er snel gehandeld werd aangezien de rooimachine snel weer aan de draai moest. Gelukkig hadden wij de juiste materialen op voorraad, zodat alle problemen snel waren verholpen.

Schuifzeilen
Schuifzeilen

Voor transportbedrijf Zuidema hebben we de schuifzeilen vervangen. Doordat we deze al eerder hadden ingemeten/vervaardigd in onze werkplaats, kon de vrachtauto binnen een dag weer rijden!

Schuifzeil
Schuifzeil

Voor paardenstalling "Wobbesheerd" te Oostwold hebben wij een setje schuifzeilen gemaakt en gemonteerd. De schuifzeilen zorgen ervoor dat wind en neerslag buiten de deur blijven.

Wasmat
Wasmat

Carcleaning Dedemsvaart was op zoek naar een op maat gemaakte wasmat. deze hebben wij afgelopen week geleverd, en is direct in gebruik genomen.

Markiezen
Markiezen

Voor een woning in Munnekezijl hebben wij een setje markiezen gemaakt en gemonteerd.

Scheidingsdoek loods
Scheidingsdoek loods

De loods van hoveniersbedrijf Coen Overdevest te Leens hebben wij voorzien van een pvc doek wat de scheiding maakt tussen werkplaats en opslag ruimte.

Voortent autocross aanhanger
Voortent autocross aanhanger

Voor een cross team hebben wij een bestaande aanhanger voorzien van een aluminium frame en dit voorzien van een tent. het geheel is op te bouwen in +/- 15min (!)

Schuifzeil/geluidswal
Schuifzeil/geluidswal

Voor staal straal Zuidbroek hebben wij hun overkapping dichtgemaakt met een schuifzeil van 6 x 20 mtr (!) met als doelstelling het verminderen van de geluidshinder.

Schuifzeil carport
Schuifzeil carport

Deze carport hebben wij voorzien van een set schuifzeilen zodat de carport schoon blijft bij slecht weer.

Afdekzeil tourboot
Afdekzeil tourboot

Een afdekzeil wat d.m.v. elastiek om de rand van de boot klemt om het water buiten de boot te houden

Wintertentsloep
Wintertentsloep

Een op maat gemaakte tent die de de boot volledig afsluit tegen alle winterse omstandigheden.

Schuifzeilen aanhanger
Schuifzeilen aanhanger

Om onze feesttent veilig en schoon naar de diverse verhuurlocaties te transporteren hebben wij onze eigen aanhanger voorzien van een nieuwe huif. De constructie, het ontwerp en de realisatie zijn compleet door ons verzorgd.

Sprayhood bovenbesturing
Sprayhood bovenbesturing

Voor dit pleziervaartuig hebben wij op wensen van de klant een sprayhood en biminikap voor de bovenbesturing gemonteerd. De reling kleedjes zijn ook door ons geleverd.

Tent achterdek
Tent achterdek

De MS Tender uit Lauwersoog is nu voorzien voorzien van een tent op het achterdek. Deze zal worden gebruikt om lekker te kunnen barbecueën op zee zonder dat je last hebt van harde wind en/of regen.

Luifel
Luifel

Sup Experience Groningen zocht wat extra ruimte voor hun boot "Teuntje De Slak", dat is gerealiseerd door een luifel er voor te plaatsen van 3.5 x 7 meter.

Verkooptent
Verkooptent

Voor deze verkoopwagen hebben wij een tent gemaakt. Het frame en de zeilen zijn compleet door ons gemaakt.

Tentverhuur
Tentverhuur

Voor het Muntjepop evenement hebben wij weer een tent opgebouwd met een afmeting van 10 x 45 meter!

Interesse in één van onze diensten?

Wij bellen je graag even terug om de opties te bespreken. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.