Loading...

OVER ONS

Zeilmakerij Brouwers levert in drie sectoren: Agrarisch & Industrie, Recreatie en Transport. Elke sector kent zijn eigen producten en materialen, maar bij elk product en materiaal staan dezelfde kernwaarden centraal, namelijk: bescherming, comfort, veiligheid en uitstraling. Met deze vier kernwaarden staan wij voor kwaliteit. We voldoen aan alle kwaliteitsnormen en willen hier ook niet van afwijken.

Met passie en veel enthousiasme leveren we al jaren mooie producten. We denken graag met de klant mee en leveren altijd maatwerk.

Contact opnemen

ONZE VISIE

BESCHERMING

Of wij nou een boot voorzien van een cabrioletkap of een aardappelkipper van een afdekzijl, het heeft beide hetzelfde doel, namelijk bescherming.


COMFORT

Wanneer uw zeilboot is voorzien van een sprayhood, dan kunt u heerlijk beschut in de kuip zitten. Dit biedt comfort. Ook als u op het land aan het werk gaat en gebruik maakt van een werktent over de machine. Twee verschillende situaties, maar beide met hetzelfde doel, namelijk comfort.

VEILIGHEID

Bij elk product dat wij leveren, wordt rekening gehouden met de veiligheid voor de klant. Vooral in de transportsector worden er steeds hogere eisen gesteld aan het veilig vervoeren van goederen.


UITSTRALING

Elk product dat wij afleveren ziet er mooi en afgewerkt uit. Omdat alle producten maatwerk zijn, is er over de keuze van materiaal en kleur nagedacht.


Interesse in één van onze diensten?

Wij bellen je graag even terug om de opties te bespreken. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.